Residència d’ estudiants

La Residència Diagonal-Besòs – Xior Student Housing és un edifici que acompleix l’objectiu de donar servei a la comunitat universitària, allotjant estudiants, professors i investigadors.

L’edifici està concebut amb un gran pati interior que integra amplis passadissos amb accés als serveis i a les habitacions. Les plantes 0 i -1 de l’edifici estan obertes a tota la comunitat del Campus. La planta -1 està destinada a diversos serveis (sales de reunions i de lleure, gimnàs, bugaderia…) i la planta 0 a la recepció i a la cafeteria-restaurant, gestionada per la Fundació Formació i Treball, entitat dedicada a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. A la resta de plantes, de la 1 a la 8, es troben les habitacions dels residents, amb diversos formats, juntament amb àmplies terrasses a la planta 5 i al terrat de la residència, a la planta 8.

La residència ofereix uns preus especials per a la comunitat UPC i, a banda, atorga beques per a estudiants del Campus en funció de la renda de les famílies, algunes de les quals són específiques per a estudiants residents que col·laboren en programes de voluntariat de l’entorn.

Dades de contacte

  • Avinguda d’Eduard Maristany, 16
    Edifici C – Planta baixa
    08930 Sant Adrià de Besòs
  • 933 560 980
  • correu@campus-besos.cat